fbpx

BALMAIN HAIR juhtmevaba sirgendaja SS24 / Limited Edition Cordless Straightener SS24

349.95

Laos

Uuenenud välimusega juhtmevaba juuksesirgendaja ja Thermal Protection Spray kooslus on loodud tähistamaks Balmain Hair Couture 50 aastapäeva. See kombinatsioon pakub mugavat ja tõhusat võimalust salongikvaliteediga soengute saavutamiseks, säilitades samal ajal juuste heaolu.
SS24 Limiteeritud väljalaskega juhtmevaba sirgendajat kaunistab tuttav ja elegantne juubelitrükk, mis viitab Thermal Protection Spray signatuuraroomi koostisosadele. Mitmekülgne tööriist pakub kiiret ja pingutuseta sirgendamist, samuti võimalust luua lokke ja laineid. Kuni 200°C/392°F kuumenev juhtmeta sirgendaja on varustatud täiustatud titaanist ujuva plaaditehnoloogiaga, mis tagab lihtsa libisemise läbi juuste ning ühtlase soojusjaotuse. Selle tulemuseks on siledad ja terve välimusega juuksed.
Juuste kaitsmiseks kuumakahjustuste eest ja läike andmiseks on lisatud kingitusena Thermal Protection Spray, mis tagab professionaalse tulemuse kõikjal, kuhu lähete. Selle kerge ja ülipeen koostis kaitseb juukseid kuumakahjustuste eest (kuni 220°C, vältides juukseotste lõhenemist ja niiskuse kadu ning lisab läiget.