fbpx

BALMAIN HAIR komplekt meestele / Limited Edition Homme Styling Set

89.95

Laos

Limited Edition Homme Styling Set on suurepärane kombinatsioon parimatest soengu stiliseerimiseks vajalikest toodetest.
See sisaldab:
– Medium Styling Gel soengugeeli
– 14K kullaga kaetud Golden Styling Comb juuksekammi
– Balmain Hair Homme juukseparfüüm 15ml.
Styling Gel Medium juuksegeel on professionaalne, kerge geel, mis tagab kauakestva keskmise püsivuse. Intensiivse merevaigu- ja puidulõhnaga veepõhine koostis pakub võimalust luua helbevabu soenguid. Niiskuskindel geel aktiveerib, määratleb ja kontrollib loomulikke lokke ilma juukseid koormamata, võimaldades teil juukseid vaevata soengusse seada.
Professionaalne 14K kullatud juuksekamm võimaldab teil vaevata luua täiusliku soengu. Laiad kammipiid sobivad ideaalselt juuste lahtiharutamiseks ja kujundamiseks. See elegantne kamm lisab teie juustele tekstuuri ja sära ning sobib suurepäraselt märgade juuste õrnaks lahtiharutamiseks ilma juukseid kahjustamata.
Täiendage oma soengut Balmain Hair Homme juukseparfüümiga. See rafineeritud parfüüm ühendab bergamoti värsked tsitruselised noodid kuiva sandlipuu sooja ja puiduse aroomiga. Rikastatud siidiproteiini ja argaaniaeliksiiriga, mis tagab teie juustele toitva ja taastava toime ning meeldiva aroomi. Selle parfüümi avanoodid on bergamot, greip ja mandariin, millele järgneb olibanumi, musta pipra ja lavendli südamenoodid ning lõpeb patšuli, vetiveri, merevaigu ja sandlipuu põhjaga.